Elegant Family Living

Commissioned by a family to breathe new life into a ground floor décor that was looking dated. The property required complete reconfiguration and refurbishment. Firstly the home needed to be practical for family life and for the children to hang out. Secondly it needed to be a chic adult space for entertaining. The property’s beautiful woodland location inspired the sophisticated muted scheme, enabling the seasons changing views to take center stage.  Storage was a key consideration and where possible items had dual functionality from the log /magazine baskets, bay window seating bookshelves to stools with internal storage. All the joinery is bespoke, maximising storage and creative control. The large open plan kitchen and dining area used practical finishes and surfaces so our clients could relax when the inevitable accidents happened. Resulting in a stunning practical family home with lots of storage and space for entertaining.

< Back

Share:

FacebookTwitterPinterestLinkedIn
Elegant Family Living Elegant Family Living Elegant Family Living Elegant Family Living Elegant Family Living Elegant Family Living Elegant Family Living Elegant Family Living Elegant Family Living Elegant Family Living Elegant Family Living Elegant Family Living Elegant Family Living Elegant Family Living Elegant Family Living Elegant Family Living Elegant Family Living